Bleach Platinum Hearts RP [Active]
Welcome to Bleach Platinum Hearts RP! This is a Bleach Role Playing Forum set in the year 2416, over 400 years away from the Original Bleach's timeline. It has elements of both canon and custom for a unique mixture of role playing never seen before on Bleach. To get started, please sign up and read our starter guide:

http://www.platinumhearts.net/t13634-bleach-platinum-hearts-starter-s-guide

And again, welcome to our Bleach RP.

Bleach Platinum Hearts RP [Active]

This is a Bleach Role Playing Forum set in the year 2419, over 400 years after the original Bleach Storyline. Join our Bleach RP today
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
'Yo, Welcome to The Platinum Hearts Scroller. Here you can find an assortment of Site News. Happy Roleplaying! --- Member Of The Year: Wan --- Character Progression Of The Year: Calyspo --- Character Of The Year Ulv --- Character Plot Of The Year: Claire --- Fight Thread Of The Year: Diplomatic Disupute --- Social Thread Of The Year: I Hear The Best Calling And I Must Scream ---
Latest topics
Top posters
THEFROST
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
JJ
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Hydræ
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Chao
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Pockeh
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Tsubine
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Forsaken Crow
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Mirja Eeola
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Henrex
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Kade
Random Chaozi quiz I_vote_lcapRandom Chaozi quiz I_voting_barRandom Chaozi quiz I_vote_rcap 
Statistics
We have 2679 registered users
The newest registered user is TracieHuges

Our users have posted a total of 129494 messages in 19715 subjects

Share
 

 Random Chaozi quiz

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Chao
Queen Of The Sands
Chao

Joined : 2010-06-03
Posts : 3419
Karma : 25
Age : 25

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue60/100Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (60/100)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 1PostSubject: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyTue May 21, 2013 5:24 pm


Disclaimer: Firstly may I remind people that I'm not doing this because I'm in love with myself. It's a general interest to me is all. I don't want people to come to me telling me to tear it down because im being egotistic. Thats not why i wanted to make this.



Anywho, welcome to the Random Chaozi quiz. This entire concept was just throw together when I wondered if people really knew where it all began and who I am now. The questions are obviously about me, my characters, my time in Rp and more. I do not intend to insult or offend anyone but if I do then I sincerely apologise! Anywho, the rules are simple:

    Read the following multiple choice questions and pick which ones you think are right. The easiest way to do this would be to go 'QUESTION 1= A' etc. You can also add a little sentence or two to explain why you might think thats the answer. in fact, that'd be sweet if you could Just reply to the thread with your answers.


Onto the questions!




Question1

Which forum did Chaozi originate from?

A: Bleach Gotei
B: Bleach Untold Stories
C: Bleach Chain of Life

Question2

What was Chaozi's very first character?

A: Ashlei Mischevang
B: Rihiku Hitsugaya
C: Zantekyu Matojima

Question3

The original Ashlei had what powers?

A: WInd Magic
B: Blood Magic
C: Card Magic

Question4

Which of the following isn't a usual nickname for Chaozi?

A: Cha-chan
B: Nini
C: Chao

Question5

Chaozi is actually:

A: Male
B: a Trap
C: An Alternate Personality

Question6

One of the following is a character that Chaozi didn't make. Which one?

A: Ultimos
B: Itachi Kanshou
C: Oracle

Question7

Which of the following is an old race designed by chaozi?

A: Sueki
B: Tennebrae
C: Sunriku

Question8

Chaozi's online children were predominately:

A: Male
B: Female
C: Mooses

Question9

In a rage, chaozi forced Ashlei to remove the eyes of which character?

A: Radioactive
B: Miku Midknight
C: Tetsuka Kiryu

Question10

This quiz was:

A: A waste of time
B: Enlightening
C: Too short, needs a sequel

Back to top Go down
View user profile
tina
Senior Member
tina

Joined : 2011-01-07
Posts : 1332
Karma : 10
Location : Corruption CIty

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue9500/10000Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (9500/10000)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 2PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:23 am

1. B
2. A
3. B
4. A
5. A
6. A
7. A
8. B
9. B
10. C

__________________
"Beauty is in the eye of the beholder."
"Of course it is. Are YOU going to question beholder's artistic sense?"

Back to top Go down
View user profile
Chao
Queen Of The Sands
Chao

Joined : 2010-06-03
Posts : 3419
Karma : 25
Age : 25

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue60/100Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (60/100)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 3PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:26 am



Tina scored 4/10

Im not gonna say which ones though. Good try!
Back to top Go down
View user profile
lionus
Moderator
lionus

Joined : 2012-11-22
Posts : 978
Karma : 2
Age : 23
Location : convict island aka Australia

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue10/100Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (10/100)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 4PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:28 am

1. B
2. B
3. A
4. A
5. A
6. A
7. C
8. B
9. B
10. C

__________________

Random Chaozi quiz M9rTQZk



Back to top Go down
View user profile
Chao
Queen Of The Sands
Chao

Joined : 2010-06-03
Posts : 3419
Karma : 25
Age : 25

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue60/100Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (60/100)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 5PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:31 am



Lio scored six out of ten! Nice try, almost got them all xD
Back to top Go down
View user profile
Hydræ
Owl-Cat
Hydræ

MOTM Nov 2011
Joined : 2011-05-31
Posts : 4233
Karma : 39
Age : 27
Location : in the woods

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue33620/20000Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (33620/20000)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 6PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:59 am

Random Chaozi quiz Tumblr_inline_mm4zb1keo81qz4rgp_zpsb9dbf3fc
AIVEE WILL TRY THIS QUIZ
So yeah!

Q1: B
Q2: A
Q3: A
Q4: B
Q5: C
Q6: C
Q7: C
Q8: B
Q9: B
Q10: B

__________________
a beckoned run away leisure
Random Chaozi quiz 2dl9RO2v
List; Comm; Perm;Temp
Back to top Go down
View user profile
Chao
Queen Of The Sands
Chao

Joined : 2010-06-03
Posts : 3419
Karma : 25
Age : 25

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue60/100Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (60/100)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 7PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 7:04 am



Aivee also scored 6 out of 10! You got some right others didn't!
Back to top Go down
View user profile
Majestic Moose
Head of Internal Affairs
Head of Internal Affairs
Majestic Moose

Joined : 2010-07-10
Posts : 1015
Karma : -69
Age : 30
Location : Even I don't know...

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue0/0Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (0/0)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 8PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptyWed May 22, 2013 6:56 pm

1. C
2. B
3. B
4. A
5. C
6. C?
7. A
8. C
9. B
10. Q

__________________
Random Chaozi quiz VKxUnpt

Neviah Clixx-Kimura
Link to Moose's Characters
Back to top Go down
View user profile
Kakeru
Nise no Eiyū
Kakeru

ZX's OTM
Joined : 2012-05-31
Posts : 1343
Karma : 23
Age : 28
Location : Kagatsuchi

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue8700/99999Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (8700/99999)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 9PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptySat May 25, 2013 9:24 pm

Question1
Which forum did Chaozi originate from?
C: Bleach Chain of Life

Question2
What was Chaozi's very first character?
C: Zantekyu Matojima

Question3

The original Ashlei had what powers?
C: Card Magic

Question4
Which of the following isn't a usual nickname for Chaozi?
B: Nini


Question5
Chaozi is actually:
C: An Alternate Personality

Question6
One of the following is a character that Chaozi didn't make. Which one?
C: Oracle

Question7
Which of the following is an old race designed by chaozi?
A: Sueki


Question8
Chaozi's online children were predominately:
B: Female


Question9
In a rage, Chaozi forced Ashlei to remove the eyes of which character?
A: Radioactive

Question10
This quiz was:
C: Too short, needs a sequel

__________________
Random Chaozi quiz GFHHFG_zpsj1vrrfxz
Back to top Go down
View user profile
THEFROST
Head Admin
Head Admin
THEFROST

OTY

Joined : 2010-06-03
Posts : 17031
Karma : 211
Age : 26
Location : Purgatory

Member Info
Platinum Points:
Random Chaozi quiz Left_bar_bleue99999/99999Random Chaozi quiz Empty_bar_bleue  (99999/99999)
Tiers:

Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 10PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz EmptySun Oct 04, 2015 7:34 pm


«LOCKING OUT THIS OLD THREAD NOW»


Alright, since we going back and locking out old threads from 2014 and backwards, I'm going to go ahead and lock this and toss it in old general threads.

__________________
Random Chaozi quiz WVMWLOu
Back to top Go down
View user profile http://www.platinumhearts.net Online
Sponsored content




Random Chaozi quiz Empty
Subject Post 11PostSubject: Re: Random Chaozi quiz   Random Chaozi quiz Empty

Back to top Go down
 
Random Chaozi quiz
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Random
» Fursona Generator
» Sign-up for the greatest war plot. (Random rp. sign-up closed. IMPORTANT INFO! If you are involved, PLEASE READ.)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bleach Platinum Hearts RP [Active] :: GENERAL BOARD :: Archive-
Jump to: