Bleach Platinum Hearts RP
Welcome to Bleach Platinum Hearts RP! This is a Bleach Role Playing Forum set in the year 2416, over 400 years away from the Original Bleach's timeline. It has elements of both canon and custom for a unique mixture of role playing never seen before on Bleach. To get started, please sign up and read our starter guide:

https://www.platinumhearts.net/t13634-bleach-platinum-hearts-starter-s-guide

And again, welcome to our Bleach RP.

Join the forum, it's quick and easy

Bleach Platinum Hearts RP
Welcome to Bleach Platinum Hearts RP! This is a Bleach Role Playing Forum set in the year 2416, over 400 years away from the Original Bleach's timeline. It has elements of both canon and custom for a unique mixture of role playing never seen before on Bleach. To get started, please sign up and read our starter guide:

https://www.platinumhearts.net/t13634-bleach-platinum-hearts-starter-s-guide

And again, welcome to our Bleach RP.
Bleach Platinum Hearts RP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
'Yo, Welcome to The Platinum Hearts Scroller. Here you can find an assortment of Site News. Happy Roleplaying! --- Members of the Season: Ame no Ko and Iori --- Character of the Season: Liltotto Lamperd --- Romance of the Season: Alastair and Reida --- Application of the Season: Al'in mir Azizi --- Fight Thread of the Season: Cry! Fight! Stand Tall! Captain of the Fourth! --- Social Thread of the Season: In the Cradle of Civilization ---
Go down
SerenityVerdant
SerenityVerdant
The Gotei 13 Advocate
Joined : 2012-05-29
Posts : 1973
Age : 29
Location : Gotei 13

Member Info
Platinum Points:
Archival Questions Left_bar_bleue1570/100Archival Questions Empty_bar_bleue  (1570/100)
Tiers:

Archival Questions Empty Archival Questions

Thu Jan 25, 2018 5:49 pm

ALREADY ASKED QUESTIONS

This will be updated as questions are asked. If you don't see your question here,
@ Serenity in staffhelp to get it answered and added.

1. During the mass archiving are you going to post "archived" in all the threads?
Answer: No. There will not be any spamming of PH.

2. So, are you going to archive finished powers and equipment, or only the WIP stuff?
Answer: Finished as well, yes. This is why we want you to make a list of everything you guys will need unarchived.

3. Does this include role-play threads and IC stuff or just OOC Applications and power upgrades?
Answer: No. The role play sections will not be touched. Anything you see listed in the letter is what you’ll have to collect for your list.

4. If there is an unused piece of equipment or power that is used to reference it's superior brother technique, do you want that unarchived as well?
Answer: No. We only want active threads to be moved back. The archive is still going to be there for reference and can be used for things like this.

5. If I want a, b, c, etc (depending on number) of things I archived for a character, they’re to be listed separately for each character?
Answer: If it is an active piece for your character, yes. It should be listed for unarchival.

6. Apps that are still do for grading. Will they get graded with the new system?
Answer: Any app graded at this point will be graded with the new balance in mind. Anything graded from this day and on will not need to be regraded.

7. We have a template to follow for sending our lists?
Answer: No. Just submit your list of links and that's fine. Nothing fancy.

8. So, should I list any past trackers I may have had? Like for bursts and the like?
Answer: If you've already gotten the rewards, you don't need to bring them out again. It's ones that are currently active that need to be handled.

9. An 0-5 character (for example) approved as that upon creation, but which later through battles got to say, 0-3. Upon regrading it’s decided he is 1-5. What happens to all the ic progress?
Answer: Any actual plot is not being messed with at all. Any outcomes for fights and training still occurred. The power-scale is what is being adjusted for the sake of re-balancing the site. IC progress will be taken into account when re-grading. The re-grading is of their currently-approved Tier.

10. How are 0-tier characters being changed? Does this effect other tiers?
Answer: Staff is currently in the process of creating a write up to explain how things are going to be reanalyzed. When it is finished, how things are going to change will be presented.

11. What was wrong with the current skill sheets?
Answer: There were many arguments presented over the skill sheets. The gist of it is there are many people on this site and many characters to go with it. By adding more skill levels, it allows for a wider comparison between the mass amount of characters instead of sticking with the main four and the grandmaster that is meant to be extremely difficult to obtain. We're hoping to give people the chance to keep developing their characters instead of maxing them out. We want our members to strive for more.

12. Do we have to list threads we're in, or are those not being archived?
Answer: RP threads are not being archived.

13. If we have everything we want to keep, do we wait until it's all archived to send our lists?
Answer: You can send it when it's complete. We do highly recommend taking your time with it and checking everywhere you can think of for what is yours. We also recommend keeping a copy of your list in order to make sure that if anything is lost later, you do not have to redo do it.

14. What if I don’t want a certain character and her stuff unarchived. Can everything still be unarchived at a later date if I do wish?
Answer: After February 16th, when everything is going to be considered inactive, all apps and the accompanying upgrades/equipment/etc. will need to be re-submitted for a new approval. After the 16th, we're starting everything else off with a blank slate. This does not include site or character plot/lore. Apps and things that go with them are included.

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum